«Έκαναν τσακωτό ζευγαράκι στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου» - Τοποθετείται με ανακοίνωση – VIDEO
05.03.2019 - 17:15
Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για περιστατικό με ζευγαράκι που έγινε τσακωτό στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου, με το Πανεπιστήμιο να διαψεύδει.
Επιμέλεια: Μιχάλης Μενελάου
Όπως λέχθηκε στην ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης του Sigma «Όλα Καλά», δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περιστατικό που σημειώθηκε στη νέα βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, ένα ζευγαράκι έγινε τσακωτό από τους βιβλιοθηκάριους, σε κουβούκλιο στη βιβλιοθήκη, που αντί να διαβάζει, ερωτοτροπούσε.
Βιβλιοθηκάριοι, οι οποίοι, όπως αναφέρεται, έγιναν έξαλλοι από την ανάρμοστη συμπεριφορά των φοιτητών, ζήτησαν την εκδίωξή τους από το πανεπιστημιακό ίδρυμα.
Με ανακοίνωσή της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία αναγνώστηκε στην εκπομπή, διαψεύδει την εν λόγω είδηση που αναρτήθηκε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων σχετικά με περιστατικό στη βιβλιοθήκη μας. Διευκρινίζουμε ότι δεν έχει γίνει καμία αναφορά, ούτε έχουμε κάποια μαρτυρία από το προσωπικό για το υπό συζήτηση περιστατικό και ως εκ τούτου το θεωρούμε ως κακόβουλη διάδωση ανυπόστατων ισχυρισμών στον βωβό των likes».
Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.