Πρωτοφανές… «ΠΑΙΖΩ-ΞΙΠΑΙΖΩ» από τον ΚΟΑ – Ακύρωσε ΞΑΝΑ τη διάσκεψη για Ουζόχο!

Πρωτοφανές… «ΠΑΙΖΩ-ΞΙΠΑΙΖΩ» από τον ΚΟΑ – Ακύρωσε ΞΑΝΑ τη διάσκεψη για Ουζόχο!

Συνεχίζονται τα… «παρατράγουδα» στην υπόθεση Φράνσις Ουζόχο, ακόμα και τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος, αφού ο ΚΟΑ ενημέρωσε ότι αναβλήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη που είχε οριστεί από τον Οργανισμό για το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαρτίου!

Τα κύρια θέματα συζήτησης ΘΑ ήταν τα δελτία υγείας των αθλητών, τα όσα έγιναν στο πολύκροτο… «σίριαλ» Ουζόχο αλλά και η έκθεση του γενικού ελεγκτή.

Ο λόγος της ακύρωσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΟΑ, είναι επειδή οι εισηγήσεις για αλλαγές στα δελτία υγείας των αθλητών δεν είναι ακόμα έτοιμες!

Θυμίζουμε ότι πριν από κάποιες μέρες, ενώ ήταν ακόμα… «βραστό το σίδερο» στην υπόθεση Ουζόχο, είχε ακυρωθεί ξανά, δημοσιογραφική διάσκεψη που είχε προαναγγείλει ο ΚΟΑ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE