Θέλει την διαγραφή Γ. Λακκοτρύπη ο Α. Νεοφύτου – Σάλος μετά από ανάρτηση του για τους Πάφιους

Θέλει την διαγραφή Γ. Λακκοτρύπη ο Α. Νεοφύτου – Σάλος μετά από ανάρτηση του για τους Πάφιους

Τη διαγραφή Γεώργιου Λακκοτρύπη, Δημοτικού Σύμβουλου του ΔΗΣΥ Λάρνακας θα προτείνει στο Επαρχιακό Γραφείο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δεύτερος σε «τιτίβισμα» του.

Σάλος προκλήθηκε μετά από την τοποθέτηση του Γεώργιου Λακκοτρύπη, Δημοτικού Σύμβουλου του ΔΗΣΥ Λάρνακας, μετά την τοποθέτηση σου σε κοινωνικά δίκτυα για τους Πάφιους.

 

Ο ίδιος προέβη σε απολογία και πάλι στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας συγκεκριμένα πως «Η εκτίμηση μου προς τους Παφιτες είναι πέραν από δεδομένη.  Η αναφορά μου σε μια εκδοχή της ιστορίας ότι κάποιοι Κύπριοι την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας έγιναν Οθωμανοί για να γλυτώσουν τις περιουσίες των δεν είχε καμμία πρόθεση να πλήξει τους αγαπητούς μου Παφιτες. Απολογούμαι εάν δημιουργήθηκε τέτοια εικόνα. Σίγουρα ούτε το εννοούσα ούτε το πιστεύω.»

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, με «τιτίβισμα» του παίρνει θέση και αναφέρει πως θα προτείνει άμεσα την διαγραφή του κ. Λακκοτρύπη από το Επαρχιακό Γραφείο ΔΗΣΥ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE