ΤΣΕΧΙΑ: 33χρονος σκοτώθηκε όταν του επιτέθηκε λιοντάρι που κρατούσε στο σπίτι του

ΤΣΕΧΙΑ: 33χρονος σκοτώθηκε όταν του επιτέθηκε λιοντάρι που κρατούσε στο σπίτι του

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε ένα λιοντάρι, που επιτέθηκε και κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος το κρατούσε σε ένα κλουβί, στο σπίτι του στην Τσεχία.

Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε στον Μίκαλ Πράσεκ, όταν εκείνος μπήκε στο κλουβί, που είχε φτιάξει για το άγριο ζώο, στην αυλή του σπιτιού του, σε απόσταση 350 χλμ νοτιοανατολικά της Πράγας. Αστυνομικοί σκότωσαν επίσης και μια λιονταρίνα.

"`Ενας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του αφού το λιοντάρι του τού επιτέθηκε", δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Λένκα Τζαβόρκοβα. "Η αστυνομία χρειάστηκε να πυροβολήσει δύο λιοντάρια, ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει τον άνδρα που ήταν μαζί με τα ζώα", πρόσθεσε.

Ο Πράσεκ έφερε τα λιοντάρια από τη Σλοβακία το 2016, προκαλώντας σάλο στο χωριό του και μαγνητίζοντας την προσοχή των ΜΜΕ. Ο ίδιος είχε προσκαλέσει τους γείτονές του στον κήπο του για να δουν από κοντά τα άγρια ζώα, τα οποία κρατούσε παράνομα, αφού δεν είχε λάβει ποτέ την άδεια των αρχών, όπως αναφέρουν τσεχικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE