ΑΛΛΑΓΕΣ από τον Αυγουστή…

ΑΛΛΑΓΕΣ από τον Αυγουστή…

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει αύριο (6/3) την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο για το δεύτερο μεταξύ τους ματς.

Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου και προ εβδομάδας η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε κερδίσε με 5-1 στο πρώτο ματς. Αυτό το σκορ δίνει δικαίωμα στον κόουτς των κυανόλευκων της Λεμεσού να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να ξεκουράσει παίκτες αύριο. Παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αποδείξουν τι αξίζουν.

Σίγουρα λοιπόν ο Αυγουστή θα προβεί σε rotation και θα δοκιμάσει πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας καθώς η πρόκριση έχει κλειδώσει από το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΖ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE