Ο Μαραντόνα μετά το λίφτινγκ μοιάζει σαν... γυναίκα

Ο Μαραντόνα μετά το λίφτινγκ μοιάζει σαν... γυναίκα

Δείτε τη φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα που έκανε λίφτινγκ προσώπου για να μοιάζει νεότερος, αλλά τα αποτελέσματα μάλλον δεν πρέπει να τον έχουν ικανοποιήσει.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο άλλοτε μάγος του ποδοσφαίρου πρόσφατα προχώρησε σε αισθητική επέμβαση

Ο Ντιέγκο έκανε λίφτινγκ προσώπου για να μοιάζει νεότερος, αλλά κυρίως όμως για να ικανοποιήσει την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του Ρότσιο Ολίβα.

Πρόσφατα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. Η Bild παρουσίασε φωτογραφία από την εμφάνιση του και τη σχολίασε με τρόπο περιπαικτικό.

Το λίφτινγκ που έκανε ο Μαραντόνα έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και σε μία φωτογραφία... μοιάζει με γυναίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE