Τους ΚΕΡΔΙΣΕ ο Σαρδινέρο (Βίντεο)

Τους ΚΕΡΔΙΣΕ ο Σαρδινέρο (Βίντεο)

Σε μια αγωνιστική στην οποία σημειώθηκαν αρκετά όμορφα τέρματα, αυτό που ξεχώρισε ήταν ασφαλώς το τακουνάκι του Αντριάν Σαρδινέρο του Απόλλωνα σε βάρος της Ομόνοιας.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ένα τρόπο που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα μας και το τέρμα αυτό, έχει αναδειχτεί από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ ως το καλύτερο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Ο Μηνάς Αντωνίου της ΕΝΠ σκόραρε σε βάρος της Δόξας με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και το τέρμα αυτό αναδείχτηκε δεύτερο καλύτερο της αγωνιστικής ενώ την καλύτερη τριάδα συμπληρώνει το τέρμα που πέτυχε ο Ιγκόρ Σίλβα της ΑΕΚ σε βάρος της ΑΕΛ.

Δείτε τα καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής με τη χορηγία της Bet On Alfa.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE