ΠτΔ: Συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» - Ενημερώνεται για συνάντηση Τραμπ - Πούτιν
Γραπτη δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Φελίσια που είχε πάρει μέρος στο περσινό Survivor έχει κλείσει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει.
Το μωράκι της, το οποίο περιμένει είναι καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Αντιώτη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπίας αλουμινίων γνωστής ευρωπαϊκής φίρμας, με έδρα στα βόρεια προάστια.
Η σχέση τους δεν μετρά μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα social media του επιχειρηματία ωστόσο υπάρχουν κάποια κοινά στιγμιότυπα.
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις