Δεν τον φτάνουν τα ΘΑΛΑΣΣΩΜΑΤΑ, θα τρέχει και στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

Δεν τον φτάνουν τα ΘΑΛΑΣΣΩΜΑΤΑ, θα τρέχει και στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

Παρακολουθώ αγαπητοί αναγνώστες τον κόρακα Νικόλα Νεοκλέους, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει… κατρακυλήσει. 

Πήγε να «διορθώσει» τις σχέσεις του με την ΑΕΚ και τον Καραπατάκη και τις «διέρρηξε» με την ΑΕΛ του Σοφοκλέους. Να σας το πω πιο κυπριακά, έβαλε πας τη κκελλέ του, τους ΑΕΛίστες.

Έχουν σχολιαστεί εκτεταμένα τα σοβαρά λάθη, που έκανε στο πρόσφατο ντέρμπι στο ΑΕΚ Αρένα.

Ο Αιχμηρός μαθαίνει, ότι ο Νικολάκης ο Νεοκλέους, θα τρέχει προσεχώς (και) στα δικαστήρια. Για κάτι παλιές υποθέσεις, που δεν είναι άσχετες με την ξαφνική (για πολλούς) «εκτόξευση» του στον διαιτητικό χάρτη.

Ξέρετε τι συμβαίνει; Άμα κάποιος επαγγελματίας, είναι υπερβολικά φιλόδοξος και επιθυμεί την ανέλιξη του με διαδικασίες εξπρές, υπάρχει κίνδυνος να πέσει να σπάσει τα μούτρα του.

Επί της παρούσης, δεν θα σας αποκαλύψω πολλά πράγματα. Την κατάλληλη στιγμή, θα γράψω περισσότερα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE