Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Ο Αλέξανδρος έγραψε στην αγαπημένη του Έλσα, μέσω της εφημερίδας «Ροδιακή» με την απάντηση που έλαβε ο Αλέξανδρος Σωτηράκης να είναι θετική.
Ο Αλέξανδρος δημοσίευσε στο φύλλο της Κυριακής 3 Μαρτίου, ένα κείμενο αναφορικά με τον γάμο, ωστόσο το… «κλειδί» για το νέο ξεκίνημα της ζωής του, ήταν η τελευταία πρόταση.
Αυτή η πρόταση, απλή και ξεκάθαρη: «Λοιπόν Ελσάκι μου; Ξεκινάμε μαζί;» Και φυσικά, η απάντηση δεν ήταν κάτι άλλο από το «ναι» που περίμενε!
Μάλιστα στη φωτογραφία που έστειλε ο Αλέξανδρος, η ίδια απάντησε «Ναι! Μαζί στο ποδήλατο… Για πάντα μαζί!! Έλσα».

(Πληροφορίες και φωτογραφία από rodiaki.gr)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




