ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κόρινθο: Ταύρος σκότωσε άντρα- Θανατώθηκε από αστυνομικούς

Τραγωδία στην Κόρινθο: Ταύρος σκότωσε άντρα-  Θανατώθηκε από αστυνομικούς

Στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου άντρας που επέστρεφε από το κτήμα του στο χωριό βρήκε φρικτό θάνατο. Ένας ταύρος έφυγε από παρακείμενο στάβλο, τον οποίο ο ιδιοκτήτης προφανώς δεν είχε καλά φυλασσόμενο σε ασφαλή χώρο, επιτέθηκε στον άτυχο άντρα και τον σκότωσε ακαριαία.

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστευαν πως είχαν να κάνουν με δολοφονία. Όταν όμως έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν νεκρός ο άτυχος άντρας, άρχισαν να διαπιστώνουν αυτό που είχε συμβεί.

Όπως προέκυψε και από την ιατροδικαστική εξέταση, ένας αφηνιασμένος ταύρος του είχε επιτεθεί και τον σκότωσε. Ο ταύρος, όπως διαπιστώθηκε, κάρφωσε τα κέρατά του στην κοιλιά του θύματος, με αποτέλεσμα ο θάνατος του 71χρονου να επέλθει μετά από λίγα δευτερόλεπτα


Ο αφηνιασμένος ταύρος τραυμάτισε και αστυνομικό

Όταν το περιπολικό με τους δύο αστυνομικούς έφτασε στο σημείο, εντοπίστηκε νεκρός στην άσφαλτο ο 71χρονος, ο οποίος επέστρεφε από τα κτήματά του, στο σπίτι.

Η περιοχή αποκλείστηκε και ξεκίνησαν έρευνες για συλλογή στοιχείων. Ενώ οι αστυνομικοί εξέταζαν το χώρο, ένας ταύρος βγήκε από τον δίπλα χώρο και επιτέθηκε στον έναν αστυνομικό, προκαλώντας ζημιά και στο περιπολικό.

Τότε, ο δεύτερος αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και σκότωσε τον ταύρο, ώστε να αποφευχθούν ακόμη χειρότερες καταστάσεις.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 71χρονου προκλήθηκε από τα τραύματα που του κατάφερε ο ταύρος. Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του στάβλου και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top