ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Φινάλε, ένταση, ΜΜΑΔ στην κερκίδα, αποδοκιμασίες σε Τραμετσάνι και παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Φινάλε, ένταση, ΜΜΑΔ στην κερκίδα, αποδοκιμασίες σε Τραμετσάνι και παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το παιχνίδι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου, μεταξύ ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ τέλειωσε 3-3.  Ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου.

Με το φινάλε του αγώνα, η κάμερα του Themasports.com έπιασε τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Φακινέτι, να κατευθύνεται στο πέταλο του «ΑΕΚ Αρένα» και να προσφέρει τη φανέλα του σε φίλαθλο της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των παικτών του ΑΠΟΕΛ, αποδοκιμάστηκαν κάποιοι εξ αυτών αρκετά από τους φίλους της ΑΕΚ.

Μικροένταση υπήρξε μεταξύ των δύο κερκίδων και η παρουσία της ΜΜΑΔ ηρέμησε τα πνεύματα.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, έφυγε τελευταίος από τον αγωνιστικό χώρο, 10 λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ τον αποδοκίμασαν.  Να σημειωθεί ότι ο Ιταλός κόουτς έδωσε οδηγίες σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν για τις ασκήσεις που έπρεπε να κάνουν μετά το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο του «ΑΕΚ Αρένα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE