Μερκής: «Δεν έχουμε χρόνο για μοιρολόγια, έπρεπε να φανούμε άντρες»

Μερκής: «Δεν έχουμε χρόνο για μοιρολόγια, έπρεπε να φανούμε άντρες»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του επαναληπτικού προημιτελικού του κυπέλλου που διεξήχθη στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Γιώργος Μερκής.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα και καταθέσαμε ψυχή στα τελευταία λεπτά. Εκεί που δεχθήκαμε το γκολ και ήμασταν κοντά στον αποκλεισμό, καταφέραμε με πολλά αποθέματα ψυχής να σημειώσουμε δύο γκολ και να πάρουμε εμείς την πρόκριση.

Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης και έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Το ΑΠΟΕΛ άλλωστε είναι μαθημένο στα δύσκολα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.

Σίγουρα όταν κερδίζεις τον Απόλλωνα και μετά δεν κερδίζεις τη Νέα Σαλαμίνα, είσαι στενοχωρημένος. Έπρεπε όμως να σηκώσουμε κεφάλι.

Δεν έχουμε χρόνο για μοιρολόγια και έπρεπε σήμερα να φανούμε άντρες. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE