Υπογραφή συμφωνίας για μεταφορά της έδρας της ΕΑΤ στο Παρίσι λόγω Brexit

Υπογραφή συμφωνίας για μεταφορά της έδρας της ΕΑΤ στο Παρίσι λόγω Brexit

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (ΕΑΤ) υπογράφει με τις γαλλικές αρχές τη συμφωνία για μεταφορά της έδρας της στο Παρίσι λόγω της επικείμενης εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΑΤ, η συμφωνία θα διασφαλίσει την ορθή λειτουργία της Αρχής στο πλαίσιο της μετεγκατάστασης της έδρας της από το Λονδίνο στο Παρίσι στις 30 Μαρτίου του 2019.

Από τις 30 Μαρτίου του 2019, σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλες οι συνεδρίες των οργάνων διοίκησης της ΕΑΤ θα πραγματοποιούνται στο Παρίσι.
 
Η ΕΑΤ θα μεταφέρει σταδιακά τις δραστηριότητές της στα γραφεία της στο Παρίσι και αναμένεται να κλείσει τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις της στο Λονδίνο στις 31 Μαΐου 2019.
 
Η Αρχή σημειώνει πως θα είναι πλήρως λειτουργική στις νέες εγκαταστάσεις στο Παρίσι από τις 3 Ιουνίου του 2019.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE