ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένος 27χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένος 27χρονος Ελληνοκύπριος

Με τραύματα στο κεφάλι, νοσηλεύεται ο 27χρονο Ε/κ οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/3).

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 27χρονος οδηγούσε στον δρόμο Δασάκι της Άχνας προς Αυγόρου, όταν σε κάποιο σημείο έχασε τον έλεγχό του και ανατράπηκε, καταλήγοντας σε παρακείμενο χωράφι.

Λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν η Αστυνομία τον Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και ασθενοφόρο για την ύπαρξη τραυματία στο σημείο.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Την υπόθεση εξετάζουν οι Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE