ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένος 27χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένος 27χρονος Ελληνοκύπριος

Με τραύματα στο κεφάλι, νοσηλεύεται ο 27χρονο Ε/κ οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/3).

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 27χρονος οδηγούσε στον δρόμο Δασάκι της Άχνας προς Αυγόρου, όταν σε κάποιο σημείο έχασε τον έλεγχό του και ανατράπηκε, καταλήγοντας σε παρακείμενο χωράφι.

Λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν η Αστυνομία τον Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και ασθενοφόρο για την ύπαρξη τραυματία στο σημείο.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Την υπόθεση εξετάζουν οι Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.