ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένος 27χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένος 27χρονος Ελληνοκύπριος

Με τραύματα στο κεφάλι, νοσηλεύεται ο 27χρονο Ε/κ οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/3).

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 27χρονος οδηγούσε στον δρόμο Δασάκι της Άχνας προς Αυγόρου, όταν σε κάποιο σημείο έχασε τον έλεγχό του και ανατράπηκε, καταλήγοντας σε παρακείμενο χωράφι.

Λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν η Αστυνομία τον Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και ασθενοφόρο για την ύπαρξη τραυματία στο σημείο.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Την υπόθεση εξετάζουν οι Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.