ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έρευνα της Αστυνομίας στην οικία 21χρονου τον οδήγησε στο κελί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έρευνα της Αστυνομίας στην οικία 21χρονου τον οδήγησε στο κελί

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησε την Τετάρτη (6/3) η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και για αδικήματα που αφορούν τον Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Νόμο.

Σε έρευνα που προηγήθηκε της σύλληψης του 21χρονου στην οικία του στη Λευκωσία, που έγινε με δικαστικό ένταλμα από μέλη της ΥΚΑΝ Λευκωσίας το απόγευμα, εντοπίστηκαν 227 γραμμάρια κάνναβης και 11 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης.

Επίσης, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 3.450 ευρώ, καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που λάμβανε πλάνα από δημόσιο μέρος.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 21χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE