ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έρευνα της Αστυνομίας στην οικία 21χρονου τον οδήγησε στο κελί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έρευνα της Αστυνομίας στην οικία 21χρονου τον οδήγησε στο κελί

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησε την Τετάρτη (6/3) η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και για αδικήματα που αφορούν τον Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Νόμο.

Σε έρευνα που προηγήθηκε της σύλληψης του 21χρονου στην οικία του στη Λευκωσία, που έγινε με δικαστικό ένταλμα από μέλη της ΥΚΑΝ Λευκωσίας το απόγευμα, εντοπίστηκαν 227 γραμμάρια κάνναβης και 11 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης.

Επίσης, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 3.450 ευρώ, καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που λάμβανε πλάνα από δημόσιο μέρος.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 21χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE