Survivor: Άγριος καυγάς στην ομάδα των Ελλήνων -«Δεν είσαι αρσενικός παντελονάτος» VIDEO

Survivor: Άγριος καυγάς στην ομάδα των Ελλήνων -«Δεν είσαι αρσενικός παντελονάτος» VIDEO

Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στην ελληνική ομάδα απ’ ότι φαίνεται μέρα με την μέρα δεν είναι και τόσο καλές. .

Ο λόγος για το επεισόδιο της Τετάρτης (07/03), όπου ο Βασίλης Σίμος κατηγόρησε τον Τόνι ότι κάνει κωλοτούμπες και μάλιστα του είπε πως δεν είναι «αρσενικός παντελονάτος».

Ο Τόνι προσπάθησε να είναι ψύχραιμος στις κατηγορίες του συμπαίκτη του, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Βασίλης Βασιλικός άρχισε να κατηγορεί τον Τόνι πως τον ενδιαφέρει μόνο η εικόνα του.

Ο Τόνι αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του Βασίλη Βασιλικού, κάτι που τον ενόχλησε και έγινε έξαλλος.

Δείτε όλα όσα έγιναν παρακάτω:


]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE