Εξαλλος ο Νεϊμάρ για το πέναλτι και το VAR: «Είναι ντροπή, άντε γαμ@@@@ε»!

Εξαλλος ο Νεϊμάρ για το πέναλτι και το VAR: «Είναι ντροπή, άντε γαμ@@@@ε»!

Δεν συμφώνησε με την υπόδειξη στις καθυστερήσεις που οδήγησε στον αποκλεισμό της Παρί ο Βραζιλιάνος και ξέσπασε με άσχημο τρόπο στο Instagram.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τρελάθηκε με το πέναλτι και την υπόδειξη του VAR στις καθυστερήσεις και δεν δέχεται ότι έπρεπε να δοθεί το χέρι του Κιμπέμπε. Ηταν μάλιστα έξαλλος και ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: «Αυτό είναι ντροπή. Εβαλαν τέσσερα άτομα που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, να κοιτάζουν το ριπλέι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Πώς μπορεί να είναι χέρι, ενώ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του. Αντε γαμ@@@@ε».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE