Συναντήσεις Υφυπουργού Τουρισμού με μεγάλους Οργανωτές Ταξιδίων της Γερμανίας

Συναντήσεις Υφυπουργού Τουρισμού με μεγάλους Οργανωτές Ταξιδίων της Γερμανίας

Επαφές με ηγετικά στελέχη σημαντικών Γερμανικών τουριστικών οργανισμών είχε στις 6/3/19 ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, ο οποίος ηγείται της επίσημης Κυπριακής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στο Βερολίνο, στα πλαίσια της σημαντικής τουριστικής έκθεσης ITB.

Κατά τις επαφές, συζητήθηκαν τρόποι στενότερης και αποδοτικότερης συνεργασίας μεταξύ του Υφυπουργείου Τουρισμού και των Οργανωτών Ταξιδίων.

Με βάση τις επαφές αυτές, διαφαίνεται ότι η Γερμανική αγορά βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις τη φετινή χρονιά. Το Υφυπουργείο θα εργαστεί σκληρά και σε συντονισμό με όλους τους τουριστικούς φορείς της Κύπρου για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων, μέσα από μια σειρά δράσεων σε διάφορα επίπεδα.
Οι επαφές θα συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη 7/3/19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE