ΛΑΡΝΑΚΑ: Θα ξηλώνονται οι εγκαταστάσεις μη αδειούχων πωλητών – Προειδοποιεί με ποινικές διώξεις

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θα ξηλώνονται οι εγκαταστάσεις μη αδειούχων πωλητών – Προειδοποιεί με ποινικές διώξεις

Ποινικά θα διώκονται πλέον από το Δήμο Λάρνακας οι πλανόδιοι μη αδειούχοι πωλητές.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, που προκύπτουν από τον Περί Δήμων Νόμο, ανακοινώνει ότι απαγορεύεται η προσέλευση πλανόδιων μη αδειούχων πωλητών στις διάφορες πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες διεξάγονται εντός δημοτικών ορίων Λάρνακας».

Προστίθεται ακόμα ότι «οι παρανομούντες θα διώκονται ποινικά και οι εγκαταστάσεις τους θα απομακρύνονται από τα συνεργεία του Δήμου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE