«Μπαίνει» ο Ασούμπρε

«Μπαίνει» ο Ασούμπρε

Ξεπερνά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε, που αναμένεται την Παρασκευή (08/03) να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (10/03, 19:00) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΔΑΚ.

Το πρώτο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ το δεύτερο προπόνηση τακτικής. Ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση και αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.