ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! Φοράει ξανά τη φανέλα της ο Μέσι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! Φοράει ξανά τη φανέλα της ο Μέσι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τη φανέλα της «αλμπισελέστε» θα φορέσει και πάλι ο Λιονέλ Μέσι που επιστρέφει στην εθνική ομάδα. 

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, κλήθηκε και θα δώσει το «παρών» στο φιλικό απέναντι στη Βενεζουέλα στις 22 Μαρτίου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε ματς της εθνικής ομάδας μετά την ήττα αποκλεισμό από τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο με 4-3.

Χωρίς τον αρχηγό της, η Αργεντινή μετρά από τότε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, από τη Βραζιλία με 1-0, σε έξι αναμετρήσεις.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE