Επέστρεψε στην Κύπρο ο ΧΡΥΣΟΣ αθλητής μας – Υποδοχή και τι είπε για μετάλλιο και αντίδραση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέστρεψε στην Κύπρο ο ΧΡΥΣΟΣ αθλητής μας – Υποδοχή και τι είπε για μετάλλιο και αντίδραση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέστρεψε στην Κύπρο ο Χρυσός στον τελικό των 60 μέτρων με εμπόδια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αθλητής μας, Μίλαν Τραΐκοβιτς.

Τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, συγγενείς, φίλοι, ο πρόεδρος του ΚΟΑ (Ανδρέας Μιχαηλίδης) και άλλοι παράγοντες του Κυπριακού Αθλητισμού.

Στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο Λάρνακας μεταξύ άλλων ο Μίλαν Τραΐκοβιτς επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι αυτός που φέρνω το πρώτο μετάλλιο. Είχαμε και άλλες επιτυχίες στο παρελθόν. Σιγά – σιγά εξελισσόμαστε και ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Τα 60 μέτρα είναι ένα πάρα πολύ γρήγορο και κοντινό αγώνισμα. Κρίνεται στις λεπτομέρειες. Όλοι οι αθλητές ήταν ψηλού επιπέδου. Έκανα μερικά λαθάκια αλλά δεν μετράνε μετά το χρυσό μετάλλιο».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.