Μεταγραφικές «σειρήνες» για Ποντένσε

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Ποντένσε

Ομάδα του εξωτερικού φέρεται να “φλερτάρει” τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν γραφτεί ως μεταγραφικοί στόχοι άλλων ομάδων τη φετινή σεζόν και στη σχετική λίστα προστίθεται ακόμη ένας.

Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος εμφανίζεται να έχει… γυαλίσει σε σύλλογο του εξωτερικού, σύμφωνα με τη “Sportday”.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη μάλιστα, ο διάσημος ατζέντης Ζόρζε Μέντες είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και φέρεται να έχει ήδη στείλει τα σχετικά… μηνύματα στο μεγάλο Λιμάνι.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE