ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο - Εκτός του κτηρίου οι μαθητές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο - Εκτός του κτηρίου οι μαθητές

Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας έγινε γύρω στις 8.20 το πρωί της Παρασκευής (8/3) στο ιδιωτικό σχολείο Senior School στη Λευκωσία.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η Γραμματεία του σχολείου ενημέρωσε την Αστυνομία ότι το σχολείο δέχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα σε αυτό το πρωί. «Είμαστε στο σχολείο. Εκεί βρίσκονται πολλά Τμήματα μας. Οι μαθητές βρίσκονται σε ασφαλές χώρο», σημείωσε.

Εξάλλου, η Διεύθυνση του σχολείου έστειλε μηνύματα στους γονείς, μέσω τηλεφώνου, αναφέροντας ότι "υπήρξε απειλή για βόμβα στο σχολείο. `Ολοι οι μαθητές βρίσκονται σε ασφαλή χώρο έξω από το σχολείο και μετρούνται".

Στον χώρο του σχολείου βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, πυροτεχνουργός και εκπαιδευμένος σκύλος, που διενεργούν έρευνες.

Οι μαθητές βρίσκονται στο γήπεδο του σχολείου και είναι ασφαλείς.]

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE