ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο - Εκτός του κτηρίου οι μαθητές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο - Εκτός του κτηρίου οι μαθητές

Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας έγινε γύρω στις 8.20 το πρωί της Παρασκευής (8/3) στο ιδιωτικό σχολείο Senior School στη Λευκωσία.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η Γραμματεία του σχολείου ενημέρωσε την Αστυνομία ότι το σχολείο δέχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα σε αυτό το πρωί. «Είμαστε στο σχολείο. Εκεί βρίσκονται πολλά Τμήματα μας. Οι μαθητές βρίσκονται σε ασφαλές χώρο», σημείωσε.

Εξάλλου, η Διεύθυνση του σχολείου έστειλε μηνύματα στους γονείς, μέσω τηλεφώνου, αναφέροντας ότι "υπήρξε απειλή για βόμβα στο σχολείο. `Ολοι οι μαθητές βρίσκονται σε ασφαλή χώρο έξω από το σχολείο και μετρούνται".

Στον χώρο του σχολείου βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, πυροτεχνουργός και εκπαιδευμένος σκύλος, που διενεργούν έρευνες.

Οι μαθητές βρίσκονται στο γήπεδο του σχολείου και είναι ασφαλείς.]

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE