ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνδρας ασφαλείας έσυρε με τη βια γυναίκα έξω από το Γρ. Ευημερίας- «Μηδενική ανοχή»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνδρας ασφαλείας έσυρε με τη βια γυναίκα έξω από το Γρ. Ευημερίας- «Μηδενική ανοχή»

Μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, επιδεικνύουν οι Υπηρεσίες Ευμερίας, τόνισε η Α' Λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Μαρία Κυρατζή, στο ThemaOnline, για περιστατικό βίας κατά αλλοδαπής στην Λάρνακα την Τετάρτη (6/3).

Η κα Κυρατζή ανάφερε στην ιστοσελίδα μας την Παρασκευή (8/3) ότι θα γίνουν οι ανάλογες ενέργειες για το περιστατικό βίας κατά αλλοδαπής γυναίκας από τη Σομαλία, σε χώρο του Γραφείου Ευημερίας στην Επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, άντρας ο οποίος εργοδοτείται μέσω αγοράς υπηρεσιών ασφαλείας, φαίνεται σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα offsite.com.cy να άσκησε σωματική βια κατά της αλλοδαπής γυναίκας, σπρώχνοντας και σέρνοντας την έξω από τον χώρο του Γραφείου Ευημερίας.

Η κα. Κυρατζή τόνισε ότι σε τέτοια περιστατικά επιδεικνύεται μηδενική ανοχή, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αφού όπως εξήγησε δεν θέλει να επηρεάσει την πορεία των ερευνών.

Χρ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.