Ακάρ: «Εργαζόμαστε για καλύτερες σχέσεις με την Ελλάδα»

Ακάρ: «Εργαζόμαστε για καλύτερες σχέσεις με την Ελλάδα»

Καταβάλλουμε προσπάθειες για να αναπτύξουμε μέτρα οικοδομησης εμπιστοσυνης στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας, με βάση το διεθνές δίκαιο και εργαζόμενοι να φέρουμε σε πολύ καλό επίπεδο τις διμερείς μας σχέσεις με την Ελλάδα, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χολούσι Ακάρ.

Κατά την επιθεώρηση της άσκησης Γαλάζια Πατρίδα η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι στο πλαίσιο των επαφών με τους ομολόγους του και τις εργασίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών προσπαθούν να βελτιώσουν τις υπάρχουσες σχέσεις.

“Ασφαλώς στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα συνεχίζουμε χωρίς ανελλιπώς τις εργασίες μας για προστασια των δικαιωμάτων και συμφερόντων του λαού μας”, ανέφερε.

Για την άσκηση Γαλάζια Πατρίδα ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έδειξαν την ισχύ τους στη στεριά, τον αέρα και τη θάλασσα. “Η άσκηση ήταν πολύ επιτυχημένη”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.