ΑΦΗΝΕΙ το ποδόσφαιρο πρώην Ανορθωσιάτης και πιάνει ΔΟΥΛΕΙΑ ως προπονητής!

ΑΦΗΝΕΙ το ποδόσφαιρο πρώην Ανορθωσιάτης και πιάνει ΔΟΥΛΕΙΑ ως προπονητής!

Ο Ινίγκο Καλδερόν έπαιξε στην Ανόρθωση την αγωνιστική χρονιά 2016-2017.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιο του με την Ινδική Chennaiyin και στα 37 του χρόνια πλέον θα είναι ο βοηθός του Iñaki Alonso στην Αλαβές (στη δεύτερη ομάδα).

Έτσι πλέον ο Καλδερόν θα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο αλλά από τους πάγκους ως προπονητής και όχι ως παίκτης που είχε μάθει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ΕΔΩ το ξένο δημοσίευμα που αναφέρει την εξέλιξη αυτή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE