Τα δώρα της Ευριπίδου και Κυριάκου για την «Ημέρα της Γυναίκας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα δώρα της Ευριπίδου και Κυριάκου για την «Ημέρα της Γυναίκας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενώ η πρώτη τήρηση της Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1909 στη Νέα Υόρκη, η 8η Μαρτίου προτάθηκε από τη Διεθνή Διάσκεψη Γυναικών του 1910 ώστε να καθιερωθεί μια «Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας».

Η ημέρα λοιπόν όπου η ημέρα αυτή «ανήκει» καθαρά στον γυναικείο πληθυσμό. Λουλούδια, δώρα και ευχές είναι αυτά που μπορεί μια γυναίκα να δεχθεί. 

Όσον αφορά την κυπριακή showbiz η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Άντρεα Κυριάκου, θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τα δικά τους «δωράκια» που δεν είναι άλλα από ένα μπουκέτο λουλούδια. 

Δείτε τις:

H Άντρεα Κυριάκου φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι παρέα με τα μπλε της τριαντάφυλλα ενώ η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με ένα instastory ανέβασε δυο μπουκέτα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.