ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 52χρονου για παιδική πορνογραφία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 52χρονου για παιδική πορνογραφία

Στη σύλληψη 52χρονου προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (08/03) η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόκτηση και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. 

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την Europol ότι κάτοχος συγκεκριμένου λογαριασμού απέστειλε σε άλλο πρόσωπο ηλεκτρονικά ένα βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν χθες με δικαστικό ένταλμα στη σύλληψη του 52χρονου. 

Επίσης, σε έρευνα που έγινε με δικαστικό ένταλμα στην οικία του 52χρονου στη Λεμεσό, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις ένα κινητό τηλέφωνο. 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE