ΠΡΟΣΟΧΗ: Πήγαν να απολαύσουν την υπερχείλιση στον Ασπρόκρεμμο και τους έκλεψαν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πήγαν να απολαύσουν την υπερχείλιση στον Ασπρόκρεμμο και τους έκλεψαν

Yπόθεση κλοπής από οχήματα διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών ότι σε δύο περιπτώσεις κλάπηκαν αντικείμενα από δύο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε σημεία που υπέδειξε η Αστυνομία και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στην περιοχή του Ασπρόκρεμμου.


Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαφάνηκε οι φερόμενοι δράστες εκμεταλλευόμενοι την πολυκοσμία έσπασαν τα τζάμια των οχημάτων και άρπαξαν διάφορα αντικείμενα που ήταν τοποθετημένα σε εμφανή σημεία εντός των οχημάτων.

Η Αστυνομία από την σκηνή συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Επιπρόσθετα η Αστυνομία προτρέπει το κοινό αλλά και τους πολίτες που επισκέπτονται τον Ασπρόκρεμμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αφήνει εκτεθειμένα αντικείμενα στα οχήματα τους.


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/AΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Εισηγήθηκε την συγκρότηση ομάδας αλήθειας για αγνοούμενους σε Φιντάν - «Η απάντηση ήταν αρνητική»

ΠτΔ: Εισηγήθηκε την συγκρότηση ομάδας αλήθειας για αγνοούμενους σε Φιντάν - «Η απάντηση ήταν αρνητική»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι κατέθεσε εισήγηση στη Νέα Υόρκη ενώπιον του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Χακάν Φιντάν για λειτουργία μιας διερευνητικής επιτροπής, που θα συγκροτήσει στην ουσία μια ομάδα αλήθειας για τους αγνοούμενους, αλλά δυστυχώς η απάντηση ήταν αρνητική.

BEST OF TOTHEMAONLINE