ΠΡΟΣΟΧΗ: Πήγαν να απολαύσουν την υπερχείλιση στον Ασπρόκρεμμο και τους έκλεψαν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πήγαν να απολαύσουν την υπερχείλιση στον Ασπρόκρεμμο και τους έκλεψαν

Yπόθεση κλοπής από οχήματα διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών ότι σε δύο περιπτώσεις κλάπηκαν αντικείμενα από δύο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε σημεία που υπέδειξε η Αστυνομία και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στην περιοχή του Ασπρόκρεμμου.


Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαφάνηκε οι φερόμενοι δράστες εκμεταλλευόμενοι την πολυκοσμία έσπασαν τα τζάμια των οχημάτων και άρπαξαν διάφορα αντικείμενα που ήταν τοποθετημένα σε εμφανή σημεία εντός των οχημάτων.

Η Αστυνομία από την σκηνή συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Επιπρόσθετα η Αστυνομία προτρέπει το κοινό αλλά και τους πολίτες που επισκέπτονται τον Ασπρόκρεμμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αφήνει εκτεθειμένα αντικείμενα στα οχήματα τους.


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/AΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE