Νάρκη με πυροκροτητή χωρίς εκρηκτική γόμωση βρέθηκε σε αποσκευή εργαζόμενου της πρεσβείας των ΗΠΑ, στο Sheremetyevo

Νάρκη με πυροκροτητή χωρίς εκρηκτική γόμωση βρέθηκε σε αποσκευή εργαζόμενου της πρεσβείας των ΗΠΑ, στο Sheremetyevo

Μία νάρκη με πυροκροτητή, αλλά χωρίς εκρηκτική γόμωση εντοπίστηκε σήμερα στην αποσκευή ενός εργαζόμενου της πρεσβείας των ΗΠΑ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας (Sheremetyevo International Airport) μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.


Σύμφωνα με το υπουργείο, σήμερα το πρωί ένα αντικείμενο που έμοιαζε με νάρκη εντοπίστηκε στην διάρκεια ηλεκτρονικού ελέγχου της αποσκευής του εργαζόμενου.

Οι πυροτεχνουργοί αργότερα διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για νάρκη με πυροκροτητή, αλλά χωρίς εκρηκτικό γέμισμα, παρά το γεγονός ότι "ίχνη εκρηκτικών υπήρχαν στο εσωτερικό της νάρκης.

Ο εργαζόμενος επέστρεφε στις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του στην Ρωσία, ενώ ισχυρίστηκε πως αγόρασε την άδεια νάρκη "για την προσωπική συλλογή του" σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Ο ίδιος εργαζόμενος άργησε για την προγραμματισμένη πτήση του, ενώ αργότερα του παρασχέθηκε βοήθεια για την ανανέωση του εισιτηρίου του και την αναχώρησή του για τη Νέα Υόρκη, χωρίς τη νάρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.