ΕΠΑΙΞΕ ο Μάγκλιτσα!

ΕΠΑΙΞΕ ο Μάγκλιτσα!

Ο Άντον Μάγκλιτσα πριν από λίγο καιρό αποτέλεσε παρελθόν από τον Απόλλωνα και συνεχίζει στην Κίνα και συγκεκριμένα στην ομάδα της Guizhou Hengfeng.

Ο Κροάτης πρώην φορ των κυανόλευκων της Λεμεσού αγωνίστηκε βασικός στη σημερινή (10/3) αναμέτρηση κόντρα στην Liaoning Whowin F.C. Έπαιξε για 90 λεπτά, το παιχνίδι τελείωσε 0-0 και ο Μάγκλιτσα δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 52′ της αναμέτρησης.

Αυτό ήταν το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE