ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Δικαστήριο οι δύο 32χρονοι για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Δικαστήριο οι δύο 32χρονοι για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας 32 χρόνων από την επαρχία Λάρνακας, τα οποία είχαν συλληφθεί το Σάββατο (09/03), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχή ή και διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους. 

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την Europol ότι κάτοχος συγκεκριμένου λογαριασμού κατέχει ή και διανέμει  ηλεκτρονικά πορνογραφικό υλικό, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησανσε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία όπου διαμένουν οι δύο 32χρονοι στην επαρχία Λάρνακας. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν τέσσερις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ιδιοκτησία του πρώτου 32χρονου. Ο 32χρονος φέρεται να αρνήθηκε να παραδώσει στα μέλη της Αστυνομίας ένα εκ των τεσσάρων εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και τον έριξε στον τοίχο με αποτέλεσμα να καταστραφεί. 

Αμέσως συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της καταστροφής αποδεικτικού στοιχείου και της παρεμπόδισης εκτέλεσης εντάλματος δικαστηρίου. 

Τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν προκαταρτικό έλεγχο στο κινητό τηλέφωνο του δεύτερου 32χρονου, στο οποίο εντοπίστηκαν αρχεία εικόνας και βίντεο παιδικού πορνογραφικού υλικού. Αμέσως συνελήφθη και αυτός για παράνομη κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top