Τετ α τετ Πετρίδη-Καραπατάκη – Το κινητό και… χάχανο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τετ α τετ Πετρίδη-Καραπατάκη – Το κινητό και… χάχανο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι Προέδροι ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, Πρόδρομος Πετρίδης και Άντρος Καραπατάκης αντίστοιχα, τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα πριν από την έναρξη του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, ο πρώτος κάτι έδειχνε από το κινητό του τηλέφωνο στον δεύτερο και ξέσπασε σε γέλια, με τον κ. Καραπατάκη να παρακολουθεί με… προσοχή!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE