Έκρηξη λεωφορείου στο κέντρο της Στοκχόλμης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκρηξη λεωφορείου στο κέντρο της Στοκχόλμης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκρηξη σε λεωδορείο, σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής (10/03), στο κέντρο της Στοκχόλμης. 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα τραυματία, ενώ σύμφωνα με την Σουηδική Αστυνομία, το λεωφορείο δεν ήταν σε υπηρεσία τη στιγμή του συμβάντος.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάστηκαν για να σβήσουν τη φωτιά.

Οι φωτογραφίες από χρήστες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν ένα μεγάλο όγκο μαύρου καπνού που παρατηρείται σε όλη τη Σουηδική πρωτεύουσα.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως «τροχαίο ατύχημα» και δεν πιστεύεται ότι σχετίζεται με τρομοκρατία.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.