ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΔΕΚ: Αυτά είναι τα νέα ονόματα που «παίζουν» για τις ανώτερες ηγετικές θέσεις

ΕΔΕΚ: Αυτά είναι τα νέα ονόματα που «παίζουν» για τις ανώτερες ηγετικές θέσεις

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πήγες του ToThemaOnline, τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου θα καταλάβει ο Κωστής Ευσταθίου.

Από εκεί και πέρα η ηγετική πυραμίδα θα συμπληρωθεί με ένα όνομα έκπληξη που προορίζεται για Β’ Αντιπρόεδρος και προέρχεται από τη νέα γενιά στελεχών. Πρόκειται για νεαρό επιστήμονα από παλαιές καταβολές.

Στη θέση του οργανωτικού γραμματέα επανέρχεται ο Γιάννης Ευσταθίου .

Οι ίδιες  πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές που προορίζονται θα είναι ριζικές και θα αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του κινήματος.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος βρίσκεται σε στενή επαφή με τους πιστούς του συνεργάτες, μελετώντας τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουν σε αναβάθμιση λειτουργίας των συλλογικών οργάνων.

Ανάμεσα σε άλλα τροχοδρομούνται οι ανοικτές συνεδρίες των συλλογικών οργάνων, οι οποίες αποσκοπούν στο άνοιγμα της Κ.Σ ΕΔΕΚ προς την κοινωνία.

Η νέα ηγεσία επιδιώκει να υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλες τις κινήσεις από εδώ και πέρα, καθιστώντας κοινωνούς τους πολίτες σε θέματα ευρύτερης πολιτικής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top