Eκατομμυριούχος προσφέρει 300.000 δολ. για να βρεί γαμπρό στην πανέμορφη κόρη του - Όποιασδήποτε εθνικότητας ο...κληρονόμος

Eκατομμυριούχος προσφέρει 300.000 δολ. για να βρεί γαμπρό στην πανέμορφη κόρη του - Όποιασδήποτε εθνικότητας ο...κληρονόμος

Ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος, Άαρον Ρόντθονγκ (Aaron Rodthong) προσφέρει 315.00 δολάρια σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του, Carnitas,ενώ θα μεταβιβάσει την περιουσία της και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις στο όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του. Κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο.

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

Ο εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE