Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο ΑΠΟΕΛ

Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο ΑΠΟΕΛ

Στον ΑΠΟΕΛ αφήνουν πίσω τους τις απώλειες στο ντέρμπι με την Ομόνοια και επικεντρώνονται στον αυριανό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση.

Η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να αντιδράσει με θετικό τρόπο από την τελευταία μέτρια εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Ο Τόρστεν Φινκ αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του και θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Μέσα από την τελευταία προπόνηση που θα γίνει σήμερα, θα ξεκαθαρίσει το πλάνο που θα επιλέξει ο Γερμανός κόουτς.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Σέρινταν, Γκόμες, Παπαφώτης και Πιέρος Σωτηρίου μπορούν να δώσουν λύσεις και περιμένουν την ευκαιρία τους.

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

Μαντούκα, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Αλωνεύτης και Κίσσας είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται. Τιμωρημένος είναι ο Κακά.

Η προπώληση των εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί αύριο στις 14:00. Το κανονικό εισιτήριο ορίστηκε στα 15 ευρώ και 10 ευρώ το μαθητικό.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE