Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ελληνική ομάδα – VIDEO

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ελληνική ομάδα – VIDEO

Άτυχη φάνηκε αυτή την εβδομάδα η ελληνική ομάδα αφού ηττήθηκε δύο φορές στα παιχνίδια ασυλίας.

Στο συμβούλιο για να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση οδηγήθηκε αυτή τη φορά η ελληνική ομάδα ενώ προηγήθηκε και το αγώνισμα της ατομικής ασυλίαςστο συμβούλιο για να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση., όπου νικητές βγήκαν οι Βασίλης Βασιλικός και Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η ιδιαιτερότητα που υπήρχε στο σημερινό συμβούλιο, με βάση τον νέο κανένα του φετινού Survivor, ήταν ότι καμία γυναίκα δεν μπορούσε να ψηφιστεί, λόγω της ανισορροπίας που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Τόνι Σταυράτης αναδείχθηκε υποψήφιος μέσα από την κάλπη, ενώ οι Βασιλικός και Σκαφίδα, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενους τους Σπύρο Γουρδούπη και Βασίλη Σίμο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE