Eκατομμυριούχος ζητά γαμπρό για την κόρη του με αμοιβή 315.000 δολάρια και όλη την περιουσία της

Eκατομμυριούχος ζητά γαμπρό για την κόρη του με αμοιβή 315.000 δολάρια και όλη την περιουσία της

Ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος, Άαρον Ρόντθονγκ είναι έτοιμος να δώσει σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του, Καρνίτας, 315.000 δολάρια και να μεταβιβάσει την περιουσία της και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις στο όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του. Κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο.

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

Ο εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της.

 




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή ανακήρυξης των 56 νέων Βουλευτών

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή ανακήρυξης των 56 νέων Βουλευτών

Η επόμενη μέρα της μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης ξημέρωσε και το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου βρίσκεται ήδη σε πλήρη αναβάθμιση. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο 100% και την οριστικοποίηση των τελικών ποσοστών, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στον απόηχο των αποτελεσμάτων και στα μηνύματα της κάλπης. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις παρασκηνιακές διεργασίες, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την αποτίμηση της εκλογικής μάχης:

BEST OF TOTHEMAONLINE