Επίσημη ΠΡΟΤΑΣΗ στον Ζιντάν για να ΑΝΑΛΑΒΕΙ!

Επίσημη ΠΡΟΤΑΣΗ στον Ζιντάν για να ΑΝΑΛΑΒΕΙ!

Η Γιουβέντους βρίσκεται από τώρα σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το επόμενο καλοκαίρι, με τον Ζιντάν να βρίσκεται στη πρώτη επιλογή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», η Γιουβέντους φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ζινεντίν Ζιντάν, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού η συνεργασία με τον Αλέγκρι δεν θα συνεχιστεί. Μάλιστα, το νέο συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον «Ζιζού» θα έχει διάρκεια μέχρι και το 2022.

Η νέα αυτή είδηση περιπλέκει τα πράγματα γύρω από το μέλλον του Ζιντάν σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του το καλοκαίρι, αφού δημοσιεύματα τη προηγούμενη εβδομάδα μιλούσαν για πρόταση της Ρεάλ στον Γάλλο προπονητή, ώστε να γίνει ο άμεσος αντικαταστάτης του Σολάρι.

Ο «ΖΙζού» φέρεται να απάντησε αρνητικά στον πρόεδρο των «Μερένγκες», Φλορεντίνο Πέρεθ, λέγοντάς του ότι μπορεί να επιστρέψει μόνο το καλοκαίρι στη Μαδρίτη.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι ο Ζιντάν θα καθίσει και πάλι στους πάγκους μετά τις… διακοπές της φετινής σεζόν. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να μάθουμε με ποια θα ομάδα θα γίνει αυτή η επιστροφή!

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE