Έβαλε τον συνεργό του σε μια βαλίτσα και σούφρωσαν ότι βρήκαν- «O Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη»VIDEO

Έβαλε τον συνεργό του σε μια βαλίτσα και σούφρωσαν ότι βρήκαν- «O Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη»VIDEO

Ένα απίστευτο σχέδιο εμπνεύστηκαν δύο κλέφτες για να μπορούν να αρπάζουν προϊόντα από κατάστημα.

Χρησιμοποιώντας μια ταξιδιωτική βαλίτσα με ρόδες και ένα μικρόσωμο συνεργό, δύο κλέφτες περιφέρονται σε κατάστημα αρπάζοντας διάφορα προϊόντα.

Η στρατηγική που εφάρμοσαν απλή, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Liveleak την Κυριακή (10/3), ένας άντρας σταματά δίπλα από ένα ράφι μαζί με τη ταξιδιωτική του βαλίτσα, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα μέσα από αυτή ξεπροβάλει ένα χέρι το οποίο αρπάζει προϊόντα.

Παρά το ομολογουμένως ευφάνταστο σχέδιο τους και επειδή “ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη”, οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 


Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE