Φόβοι για βόμβα προσγείωσαν αεροσκάφος με 225 επιβάτες

Φόβοι για βόμβα  προσγείωσαν αεροσκάφος με 225 επιβάτες

Αναγκαστική προσγείωση επιβατικού αεροσκάφους των αερογραμμών Ural Airlines στο Μπακού, μετά από την υποψία μέλους του πληρώματος για την ύπαρξη βόμβας.


Επιβατικό αεροσκάφος των αερογραμμών Ural Airlines με 225 επιβάτες και προορισμό την Μόσχα, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11/3 προσγείωση ανάγκης στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, μετά την εντύπωση που είχε ένα μέλος του πληρώματος για την ύπαρξη βόμβας στο αεροσκάφος, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο το αεροδρόμιο του Μπακού.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το Μπαχρέιν, σύμφωνα με το ίδιο αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.