Πασιένσια και VAR κράτησαν την Άιντραχτ στο κόλπο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Πασιένσια και VAR κράτησαν την Άιντραχτ στο κόλπο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 3-0 επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ εκτός έδρας με τη… βοήθεια του VAR και έμεινε σε απόσταση αναπνοής από την 4η Γκλάντμπαχ και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η γηπεδούχος Ντίσελντορφ είδε στο 2ο λεπτό να ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ του Ντάβιντ Κοβνάτσκι και την Άιντραχτ να παίρνει τα ηνία της αναμέτρησης καθώς, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν ωστόσο να ανοίξουν το σκορ με το σκορ του ημιχρόνου να είναι μοιραία 0-0.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους (48′) η ομάδα του Άντι Χιούτερ άνοιξε το σκορ με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Γκονσάλο Πασιένσια με κεφαλιά να νικάει εύκολα τον Ρένσινγκ για το 1-0.

Ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR δεν έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους στο 62ο λεπτό και η Άιντραχτ στις καθυστερήσεις σκόραρε δυο φορές με τον Χάλερ (91′ και 93′) και έφυγε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το «Esprit Arena» και έμεινε στο -3 από την 4η Γκλάντμπαχ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Εντός των επόμενων λίγων ωρών το Ιράν θα εξαπολύσει ισχυρές και καταστροφικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ

Live: Εντός των επόμενων λίγων ωρών το Ιράν θα εξαπολύσει ισχυρές και καταστροφικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE