ΠΑΦΟΣ: Κλοπή αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο και κελιδωμένο

ΠΑΦΟΣ: Κλοπή αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο και κελιδωμένο

Υπόθεση κλοπής οχήματος αξίας 2.500 χιλιάδων ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ελληνοκύπριος κατήγγειλε ότι  το όχημα του  κλάπηκε ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο και κλειδωμένο σε ανοικτό οικόπεδο στην Πάφο μεταξύ των ημερομηνιών της 11ης Μαρτίου από τις 19:30 μέχρι 00:30 της 12ης Μαρτίου. 
 
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για επιτόπιες έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 
 
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE