Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου πενθεί ξανά λόγω του άδικου χαμού της Αστ.2211 Μαρίας Στεφάνου, που υπηρετούσε στον Ειδικό Ουλαμό Φρουράς, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.
Η Μαρία Στεφάνου, ηλικίας 53 ετών, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββάτο 9 Μαρτίου, 2019 και η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου, 2019 και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Αγλαντζιά.
Προσελήφθη στις Τάξεις της Αστυνομίας στις 9 Οκτωβρίου, 2000 και υπηρετούσε με ευσυνειδησία, ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον.
Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις