ΚΥΠΡΟΣ: Θλίψη με τον χαμό της Μαρίας Στεφάνου στην Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θλίψη με τον χαμό της Μαρίας Στεφάνου στην Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο θάνατος του μέλους της Αστυνομίας, Μαρίας Στεφάνου βύθισε ξανά στο πένθος την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου πενθεί ξανά λόγω του άδικου χαμού της Αστ.2211 Μαρίας Στεφάνου, που υπηρετούσε στον Ειδικό Ουλαμό Φρουράς, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας. 

Η Μαρία Στεφάνου, ηλικίας 53 ετών, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββάτο 9 Μαρτίου, 2019 και η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου, 2019 και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Αγλαντζιά. 

Προσελήφθη στις Τάξεις της Αστυνομίας στις 9 Οκτωβρίου, 2000 και υπηρετούσε με ευσυνειδησία, ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE