Η Καθαρά Δευτέρα της Μαρίας Κορτζιά στην Κοπεγχάγη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Καθαρά Δευτέρα της Μαρίας Κορτζιά στην Κοπεγχάγη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τι κι αν βρίσκεται μακριά από την Κύπρο η Μαρία Κορτζιά πέρασε την Καθαρά Δευτέρα όπως θα έκανε και στην Κύπρο. 

Ο λόγος για την νεαρή Μαρία Κορτζιά η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην όμορφη Κοπεγχάγη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της και γνωστού ποδοσφαιριστή Πιέρου Σωτηρίου.

Την Καθαρά Δευτέρα η όμορφη Μαρία, αν και μακριά, φρόντισε να περάσει την ημέρα της όπως συνηθίζεται στην Κύπρο με μπόλικα λαχανικά και ψαρικά, όπως το επιβάλει η μέρα, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με φόντο το πράσινο αφού όπως δήλωσε: «Είμαι στο mood και σήμερα».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE