Στην τελευταία του κατοικία ο Άθως Πήττας, ιδιοκτήτης της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ‘Pittas’

Στην τελευταία του κατοικία ο Άθως Πήττας, ιδιοκτήτης της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ‘Pittas’

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 14:30, ο Άθως Πήττας, ένας εκ των ιδιοκτητών και διευθύνων σύμβουλος της Pittas Dairy.  

Ο Άθως Πήττας, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 9/3 καταλείποντας σύζυγο και παιδιά. Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφιας στον Στρόβολο. Η οικογένεια του θα δέχεται συλλυπητήρια από τη 1:00 μ.μ. στην εκκλησία και η ταφή του θανόντα θα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Λευκωσίας.  

Έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνου εισφορές για τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Αγίων Ομολογητών και για το Βαγόνι Αγάπης.  

Να σημειώσουμε πως ο Άθως Πίττας, είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου, συμμετέχοντας ενεργά στον φάκελο για την κατοχύρωση του χαλουμιού. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE