ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε τα… πάντα για παρκάρει – Τον κανόνισαν όμως! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε τα… πάντα για παρκάρει – Τον κανόνισαν όμως! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέχρι και τον κώνο έβαλε από κάτω ο οδηγός για να σταθμεύσει!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Ι Love Cyprus ΡΕ» δείχνει ένα όχημα, το οποίο ο οδηγός του πάρκαρε σε έναν χώρο στάθμευσης που μάλλον δεν έπρεπε!

Φαίνεται ότι ο εν λόγω χώρος στάθμευσης είχε τοποθετημένο κώνο για να «κρατηθεί» για κάποιον άλλο, ίσως κάποιον που κατοικεί στην περιοχή. Ωστόσο ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ, αφού όπως φαίνεται πάτησε τον κώνο και στάθμευσε. Δεν μπήκε καν στον κόπο να τον μετακινήσει.

Όμως, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, κάποιος «τιμώρησε» των οδηγό, βάζοντας άλλον κώνο στην οροφή του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE